Kleur- en materiaaladvies

Wil jij je interieur zelf veranderen, maar weet je niet goed welke kleuren je in huis wilt, welke je kunt combineren, of welk behang je moet kiezen?

Vind jij het lastig om de basis voor je woning te bepalen, en daardoor ook lastig om keuzes te maken voor de aanschaf van de juiste meubels en accessoires?

Kies dan voor het kleur- en materiaaladvies. Hierbij help ik jou met een concreet kleur- en materialenplan, zodat jij een duidelijk uitgewerkt plan krijgt voor de kleuren en materialen op de muren, kozijnen, vloer, raambekleding en meubels.

Met dit concrete plan verdwijnt je twijfel en keuzestress en kan jij erna zélf aan de slag met het veranderen van je huis.

€ 250,-


Maatwerk meubel

Heb jij een ruimte in huis die niet functioneel wordt gebruikt, of heb jij een hoekje over in huis waarvan je niet weet hoe je die moet gebruiken?

Of heb jij al duidelijke wensen voor een passend maatwerk meubel, maar heb je nog geen idee voor het ontwerp of hoe dit er uiteindelijk uit kan komen te zien?

Kies dan voor het maatwerk meubel. Hierbij zet ik mijn creativiteit in om jouw wensen en eisen om te zetten in een persoonlijk maatwerkmeubel. Hierdoor sluit het meubel aan bij jouw gebruik, wordt de ruimte functioneel gebruikt én is het een mooie eyecatcher voor in huis.  

Vanaf €275,-


Compleet interieuradvies

YESS Interior helpt jou bij een compleet interieuradvies.

Hierin krijg je een compleet interieuradvies waarbij er een uitgebreid indelingsplan wordt gemaakt. Daarnaast ontvang je een uitgewerkt kleur- en materiaaladvies voor de muren, kozijnen, vloer en raambekleding, en zijn alle keuzes op elkaar afgestemd zodat dit één passend geheel is. Bij het interieuradvies ontvang je een uitgewerkt meubelplan, zodat precies duidelijk is welke meubels en accessoires je kunt aanschaffen voor je nieuwe interieur.

Om voor de make-over en aanschaf van meubels te zien hoe je nieuwe interieur eruit komt te zien, werk ik het gehele ontwerp uit in 3D. Door de realistische foto’s uitgewerkt, krijg jij hierdoor een goed beeld hoe de nieuwe kleuren en meubels in jouw woning zullen staan. Daar kun je niet anders dan ‘YESS’ tegen zeggen!

Indicatie prijs voor een woonkamer met keuken is € 995,-. Aangezien ieder interieur en afmetingen anders zijn is interieuradvies maatwerk. Daarom stel ik na ons kennismakingsgesprek een offerte op maat op, zodat jij een passend aanbod krijgt voor jouw vraag en woning.

Interieuradvies

Bij een interieuradvies start ik met een bezoek aan de woning en een kennismakingsgesprek. Naast het interieur vind ik het ook belangrijk om te weten voor wié ik het huis ontwerp. Het uiteindelijke interieur moet tenslotte aansluiten bij jou/ jullie persoonlijkheid en bij jullie persoonlijke manier van wonen. Vandaar dat je van mij bij de start een persoonlijk YESS kennismakingscadeau ontvangt, zodat ik het interieur nóg beter op jou en je wensen kan afstemmen.

Nadat de wensen duidelijk zijn besproken en in beeld zijn gebracht zal ik starten met het ontwerpen van een indelingsplan en een sfeerbord. De uitgewerkte plannen zullen we bespreken, zodat er tussentijds steeds ruimte is voor aanpassingen en aanvullingen.

Wanneer je tevreden bent over de gekozen sfeer, wordt dit uitgewerkt in een kleur- en materialenplan. Hierbij worden de kleuren en materialen gekozen voor de vloeren, muren, kozijnen, plafond en meubels. De uiteindelijke gekozen kleuren, materialen en texturen ontvang je in een persoonlijke stalenbox. Vervolgens werk ik het kleur- en materialenplan uit in een 3D ontwerp en wordt dit aangevuld met passende meubels/ accessoires en een functioneel lichtplan. Natuurlijk wil jij voor de aanschaf van de nieuwe meubels zien hoe dit in jouw woning staat. Je ontvangt daarom jouw interieur uitgewerkt in 3D realistische foto’s. Zo kun en wil je niet anders dan “YESS” tegen je nieuwe interieur zeggen!

Reviews

“Via een gezamenlijke bekende zijn wij bij Jessica terecht gekomen. Onze wens was het om een woonkamer te creëren die sfeervol is en waar we ons allebei thuis voelen. Nadat we onze wensen op papier hebben gezet en na een bezoek van Jessica bij ons thuis is zij gaan ontwerpen. Jessica heeft een erg mooi ontwerp gemaakt waar we erg blij mee zijn! Zij heeft rekening gehouden met wat we graag wilden en met wat er al was. Zo hoefden wij geen grote verbouwing te hebben en konden we door wat aanvullingen een ‘nieuw’ thuis creëren. Onze persoonlijke spullen kunnen we mooi in het ontwerp kwijt. 

We hebben de deskundigheid van Jessica als heel prettig ervaren, verrassende ideeën, laagdrempelig, toegankelijk en geïnteresseerd. Een aanrader om met Jessica samen te werken!”

– Miranda – 


“Wij hadden de wens om onze bestaande keuken te moderniseren en beter te laten aansluiten bij de rest van het huis. In ons hoofd zagen we het voor ons en hadden we de mooiste ideeën, maar dit omzetten naar een concreet plan lukte ons niet. Door een 3D ontwerp heeft Jessica ons hier enorm bij geholpen. Precies dat wat voor ons een abstract beeld bleef, heeft zij voor ons vertaald in een prachtig ontwerp inclusief praktische tips. Zelfs de tegels, keukenfrontjes en verfkleuren heeft zij voor ons uitgezocht. Al die stappen waar wij tegenop zagen, heeft zij concreet gemaakt. Zo fijn! Nu hoeven wij alleen nog maar haar plan uit te voeren om de voor ons perfecte keuken te realiseren. 

Wij zijn heel blij met Jessica haar kundigheid en de manier waarop zij naadloos onze wensen in een prachtig ontwerp heeft vertaald”

– Annemarie en Ruud – 

Wil je ook zo’n mooi interieur?